Mottok advarsel fra PST

Mange supportere har i dag mottatt epost fra Politiets Sikkerhetstjeneste, avslørt som risikosupportere. Vi stengte skjemaet ved midnatt, og takker for en fantastisk dag der det ryktes at folk har fått både sjokkskader og kalddusjer. 

Ultras1912.no har slettet alle oppføringer gjort gjennom skjemaet 1. april kl 23:59. Informasjon om hvilken epostadresse som er sendt til, eller fra, ble aldri lagret. 

Skjemaet som utgjorde Ultras1912.no's aprilspøk lagde en epost fra PST som navngir en risikosupporter, beskriver hva personen har gjort, og hvilken arena det skjedde på og når det skjedde. Det er betenkelig enkelt å forfalske en avsenderadresse... Et personlig og hjertevarmt innslag i innboksen tidlig fredag morgen var signert risikosupporteravdelingen hos PST.

Avsender kunne velge i en variert meny av kriminelle handlinger, type kamp og mellom hvilke lag, samt tidspunkt og hyppighet for kriminell handling. Noen følte kanskje at skoen trykket...

"Slikt som dette ville aldri blitt sendt på epost", tenker du sikkert nå. Og det har du forsåvidt rett i. Men mange stod opp tidlig til en epost der de var notert med fullt navn, adresse, samt informasjon om hvor de var og hva de gjorde mens de selv ikke husket så mye. Det så omtrent slik ut:

{artsexylightbox autoGenerateThumbs="true" path="images/stories/2011/1april" previewWidth="350" previewHeight="190"}

Vi hører rykter om søvnløse folk med mail på telefonen, timeslange og kalde dusjer før jobb, og skjelvende bukser. Modellen til aprilavdelingen hos Ultras1912.no ser ut til å ha fungert, istedenfor at vi skal lure alle får vi alle til å lure noen. Over 1500 personer har vært innom skjemaet vårt i dag, og det er helt uten hjelp av mediene. 

Ultras1912.no's aprilavdeling stenger dørene for i år og går tilbake til vifteflaggene på stuegulvet som trenger omsorg og maling. 

Rakk du ikke å fylle ut skjemaet?
Det er nok av action andre steder på Ultras1912.no... 

Ribsskog vil skyte Ultras 1912

Det store, kaotiske tabelltipset for 2011 med Oslolosen, Caroline Berg, Bruce Carter, Erik Ribsskog og den synske glassmaneten Peder

Spill hedersmannspillet

Lite som skjer i helgen? Les vår kinoguide

Vi har 32 gjester og ingen medlemmer på besøk.