Svensker vil sende Ribsskog til Sydpolen

Sydpolen

-Vil bare forskyve problemet, sier Den synske glassmaneten Peder, som er bekymret på vegne av Ultras1912.no's populære tabelltipser.

Erik Ribsskog skal de siste dagene ha mottatt materiell fra Quark Expeditions. Den synske glassmaneten Peder er sterkt uenig, og mener Ribsskog bør finne seg et annet sted å bo når han blir kastet ut av leiligheten 4. april. 

{artsexylightbox autoGenerateThumbs="true" path="images/stories/2011/tabelltips/peder" previewWidth="150" previewHeight="90"}{/artsexylightbox}

-Hva tenker du om Ribsskogs bosituasjon?

-Først og fremst er den veldig fastlåst, og den ble sikkert ikke bedre av at Erik fortalte den lokale rettsinstansen at han sannsynligvis er i stand til å drepe hvem han vil. Kanskje burde han også latt være å si at han hadde øks. Likevel synes jeg to besøk av Old Bill er mye på et døgn.

-Har du gjort noe aktivt selv for å hjelpe ham?

-Jeg har vært veldig opptatt, jeg måtte nemlig melde meg ut etter at Stabæk Support sang "Vi er på vei til Nadderud" da laget tapte mot Lillestrøm, så meldte jeg meg inn igjen etterpå, også meldte jeg meg ut igjen etter det ble knust stoler i helgens landskamp.

-Du meldte deg ut etter en landskamp?

-Ja, rundt der det skjedde stod det flere tvilsomme elementer fra Stabækmiljøet, dessuten ble jo både de og flere andre holdt igjen et kvarter av politiet i Oslo før kampen. Også stod det på TV2.no at supporterne hadde ramponert eget felt. I tillegg var de fleste kledd i dyre merkeklær, og da kan ikke jeg som kommentarfeltmanet gjøre annet enn å fordømme det hele.

-Du kan jo for eksempel la tvilen komme tiltalte tilgode siden ingen er tatt for noe, selv om de hadde dyre klær?

-Jeg kan ikke ta meg tid til å sette meg inn i hver minste lille ting, hvis jeg skal fortsette å kommentere som jeg gjør må jeg lese overskriften og kanskje skumlese. Jeg som manet trives veldig dårlig i skum, så det blir stort sett overskrifter.

-Men fortell oss litt om Ribsskog, hva står på der?

-Han har en utkastelsesordre som trer i kraft den 4. april, altså om få dager. Innen da må han ha et annet sted å bo. Han har fått forslag om Sydpolen (riktignok fra USA, men postlagt i Sverige) men jeg vet ikke om det er det beste for ham. Det ville hvertfall ikke vært det beste for meg, og siden mesteparten av det jeg skriver og tenker handler om meg og mitt, så er det vel et dårlig forslag da.

-Hvilke alternativer har de som ønsker å støtte Ribsskog nå?

-Erik har jobbet en del med nettbutikken sin i det siste, som nå etter hans eget sigende ligner på Google.

2

-Ligner det på Google?

-Det er da for faen ikke det viktigste! Poenget er at gutten prøver å komme seg opp og fram, og drive en liten business. Han selger små godteposer og sender i posten. De koster rundt 30 kr per stykk.

-Mener du at det beste vi kan gjøre er å kjøpe godteri, for å redde ham?

-Det er ihvertfall et helt overkommelig tiltak for gud og hvermann, og om ikke annet gir det deg noe å tygge på mens vi følger dramatikken på bloggen hans.

-Ribsskog er på en måte totalleverandør av tabelltips, brød og sirkus. Tror du ikke han har en karriére foran seg?

-Jeg tror i første omgang det viktigste han kan gjøre er å komme hjem til Norge. Han har mange fans her, og jeg tviler ikke på at han vil trives. Kanskje får han også fred og ro til å fortsette tegneseriekunsten sin. Han gav ut en ny rute nå for litt siden:

{artsexylightbox autoGenerateThumbs="true" path="images/stories/2011/sydpolen/tegneserie" previewWidth="350" previewHeight="240"}{/artsexylightbox}

-Tror du et redaktøransvar hadde gjort godt?

-Det ville i så fall ikke være den eneste nettsiden som hadde hatt godt av det om dagen!

Ultras1912.no avslutter intervjuet med Den synske glassmaneten Peder og oppfordrer alle til å kjøpe eksotisk godteri via Godtebutikken.net. Det meldes allerede om at det tikker inn bestillinger, og hvis du bestiller raskt kan du kanskje få følge godteposene fra de er handlet inn, lagt på vekta, ned i konvolutten, båret langs Liverpools gater og lagt i postkassa. Peder sier i en sms til Ultras1912.no at han håper Ribsskog bruker pengene på flybillett til Torp. 

Siste: Ultras1912.no har latt seg overtale av Peder til å gi Ribsskog annonseplass for å få fart på salget. Godtebutikken.net er dermed den første annonsøren på Ultras1912.no gjennom alle tider. 

Vi har 54 gjester og ingen medlemmer på besøk.