Ribsskog vil skyte Ultras 1912

Fordi han mener annonsen vi har laget til ham er døll. Markedsavdelingen i Ultras1912.no svarer og prøver på nytt.

1

Ribsskog vier i dag spalteplass til Ultras1912.no på sin travle blogg, og bare det at det er plass til mer der er en prestasjon i seg selv. Han er svært misfornøyd med annonsen (som forsåvidt har ligget ute en stund og også opptrer på flere av skjermbildene han har publisert tidligere) og mener den er "døll", og ødelegger merkevaren hans. Han har kontaktet Solvit for å få oss skutt, og melder også at vi skal få bluss i ræva. Siden vi ikke har noe lyst til å bli blussa i ræva, har vi tatt grep umiddelbart. 

Markedsavdelingen i Ultras1912.no – som i likhet med Ribsskog har bakgrunn fra høyere utdanning innen design, markedsføring og merkevarebygging – har forsøkt på nytt for å tilfredsstille Ribsskogs strenge krav til subkulturell kredibilitet i godismiljøet. Denne annonsen er betydelig mindre døll enn den forrige. Annonsen erstatter den gamle i dag. 

Vi ønsker å bemerke at et stort antall av de som har handlet på Godtebutikken.net de siste dagene er fra Stabæk, da denne kurven skøt i været etter vi startet annonseringen. Ribsskog er litt av en heldiggris, ny annonse og flere kunder! Vi kan samtidig avkrefte at vi er mafia, CIA, amerikanere, eller spiller i rødt og blått. 

Gammel annonse:

ribsskogsbutikk

 

 

Ny annonse, som slett ikke har latt effekten vente på seg:

 

nyegodtebutikken

Vi har 29 gjester og ingen medlemmer på besøk.