Glassmaneten Peder betaler Ribsskogs flybillett

{artsexylightbox autoGenerateThumbs="true" path="images/stories/2011/tabelltips/peder" previewWidth="150" previewHeight="90"}{/artsexylightbox}
Peder. Kald og sleip, men stort hjerte.

Redaksjonen hos onlinefanzinen Ultras1912.no, som ikke har noen som helst tilknytning til grupperingen Ultras 1912, kjenner til at Glassmaneten Peder i en epost sendt fra vår felles epostadresse tilbyr tabelltipser Ribsskog en utvei fra gjeldsmarerittet i Liverpool.

I eposten tilbyr Peder å spandere en flybillett med Ryanair fra Liverpool til Torp dersom alt går åt helvete og Ribsskog står på gata på onsdag. Og ifølge brevet fra retten i Liverpool er det stor fare for at akkurat det skjer. 

Glassmaneten Peder har ikke svart på redaksjonens henvendelser tidlig mandag morgen, men vi antar at hensikten med å skrive fra Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ikke var å holde noe hemmelig. 

Hei Erik!

Som du sikkert vet er det utkastelsesdag på onsdag, og om du ikke har en betydelig sum med penger er det sannsynlig at du står på gata med tingene dine om kort tid. For at du skal ha et lite ess i ermet, eller en slags nødløsning dersom alt går galt, tenkte jeg å tilby deg følgende:

Jeg kan bestille en flybillett i ditt navn fra Liverpool (LPL) til Torp med Ryanair. Du må selv ordne transport til flyplassen og sørge for at du har nødvendige reisedokumenter. Om det er interessant vil jeg gjerne ha beskjed et par dager i forveien slik at det er mulig å få tak i rimelig billett.

Så da vet du ihvertfall, når du om kort tid står i regnet og ikke har noe sted å bo eller jobbe, at du har muligheten til å reise hjem til Norge og til en litt mer ordnet tilværelse her.

Du kan svare meg på denne adressen.

-Peder

Ribsskog skriver i dag et innlegg om at han ikke trenger hjelp til å betale flybilletten. Han har i øyeblikket et depositum på £ 170,- hos utleieren. Ribsskog kommenterer ikke om de drøyt £ 3 000,- han skylder i husleie vil bli trukket av depositumet...

PS: Her er mer om dette:

Dagblabla

Vi har 46 gjester og ingen medlemmer på besøk.