Hvis våre spillere skal bli fulle, skjer det på våre premisser

mixpils

Mikkel Diskerud gikk tidligere denne uka ut og lovet at han skulle betale spillernes øl på avslutningsfesten, dersom Stabæk slår Strømsgodset på søndag. Med Godset-tap kan den fallende storheten RBK ta sølvet med en heldig borteseier i Hønefoss. Og som den trofaste klubbspilleren Mix er, får han selvsagt tydelig fram i Adressa og Aftenposten at ølet skal komme fra Rema 1000, RBKs hovedsponsor. Så kan de som vil spørre seg hvem som antakelig vil betale for ølet...

Ultras 1912 og Stabæk Inferno '99 synes at det er svært beklagelig at Mikkel Diskerud tilbyr spillerne i Stabæk sølvpenger dersom de hjelper han med å ta sølv for Rosenborg BK. Mix har ved flere anledninger gitt uttrykk for at han er blaaere enn de fleste. Han smusset til dette inntrykket da han forlot klubben og fansen da man trengte han som mest. Mikkel Diskeruds overgang til Rosenborg står som et lysende eksempel på hvordan man opptrer som klubbspiller så lenge solen skinner for deretter å forlate skuta når det stormer. Dette fremstår for oss, som følger klubben hjemme og borte i hver eneste kamp, som et av de største bedrag og svik i klubbens historie. Hans pølsefeststunt på Telenor Arena med små barn, klubbledelse, spillere og supportere viste seg å kun være et pr-stunt uten mening og innhold. Mikkel Diskerud har, i våre øyne, holdt oss alle for narr.

Vi finner oss ikke i at våre spillere skal takke for smuler fra Mikkel Diskeruds bord. Vi lover derfor å betale for det ølet spillerne måtte ønske å drikke dersom de slår Strømsgodset i Drammen, og gir oss - og seg selv - en fin avslutning på sesongen. Vi spanderer på samtlige spillere i årets stall, og vi skal sørge for at alt blir kjøpt på Onkel Blaa. Hvis våre spillere skal bli fulle, skjer det på våre premisser. Hva med allerede søndag kveld etter kampen? Så kan vi drikke øl sammen fordi spillerne har gjort en innsats for Stabæk, ikke fordi de tilfeldigvis hjalp RBK.

Det er vi som er STB. 

Vi har 15 gjester og ingen medlemmer på besøk.