Kebab på drakta

Vi i Ultras 1912 vil alltid stå bak laget og følge Stabæk hvor enn vi spiller, om det så blir Adecco neste år eller om vi klarer å karre oss til den vanlige 5.plassen når vi teller opp etter at alt er over for sesongen 2010. Men er det en ting vi forventer av de spillerne som ikler seg den blaa drakta vår, så er det profesjonalitet.

Vi legger ned så forbanna mye innsats, så mange timer, så mye energi og vilje for å støtte Stabæk. Innsatsen blir belønnet med kebab.

Om kort tid spiller vi borte mot Rosenborg på Lerkendal. Hva gjør to av spillerne som med dagens skadesituasjon langt på vei er sikret plass på banen når dommeren blåser igang kampen mot Bartene fra Trondheim? Joda, de står og tyller i seg kebab med begge hendene så kebabsaus og dressing spruter rundt i lokalet på Bislett. Klokken er ifølge våre kilder 20:15 når Bernt Hulsker og Kristian Flittie Onstad bestemmer seg for å skeie ut med en sunn kebab etter den forrykende 0-0 kampen mot Haugesund. De skal kanskje være glad det var noen helt andre oss fra U1912 som var vitner til fråtsingen ikveld. Vi legger ned så forbanna mye innsats, så mange timer, så mye energi og vilje for å støtte Stabæk. Å se den innsatsen bli belønnet med å gafle innpå noe som har/kan ha (Vi kjenner ikke rutinene til Bislett Kebab) ligget i bagasjerommet på en svenskregistrert bil som putrer gjennom solskinnet på Svinesundbrua, er sviende.Hvilke rutiner de har i Lyn og Start driter vi i.

Nå er det er på tide at dere spillerne bretter opp ermene og blør for drakta. Når vi snakker om å blø for drakta så mener vi ikke at man skal løpe rundt med den sterke, røde sausen fra Bislett Kebab i munnvikene. Brett opp ermene, blø for drakta. Opptre profesjonelt. Det er alt vi ber om. Takk.

Vi har 61 gjester og ingen medlemmer på besøk.