Røa med krav på 15 000 til SS

Etter blussing på naturtribune. En naturtribune er en skrent i en viss helling som muliggjør at flere personer kan stå bak hverandre og se rett fram. I motsetning til en vanlig tribune kan en naturtribune inneholde trær, buskas, steiner, og gjerne en glatt leirskrent brattere enn øvre del av hovis på Nadderud. En naturtribune trenger heller ikke være inne på stadion, den kan godt være bak andre tribuner. Det koster likevel det samme å komme inn, siden den Allmektige har brukt like lang tid på å lage naturtribune som sittetribune.

Da Stabæk gjestet Røa i fjor høst ble det fyrt av en del pyro i hundremeterskogen ved siden av stadion. For å fyre av pyro ved siden av en fotballbane, utenfor gjerdet, fikk SS 10 000 kr i bot fra NFF, som også mente resultatet i kampen ble 1-0 til Røa selv om ballen aldri var i mål i løpet av kampen. Litt til å trekke på smilebåndet av kanskje, i den grad det kanskje er Røa som skulle fått et lite kontotrekk for å kreve inngangsbilletter til skogen sin. 

Men det er selvsagt ikke over, og en lynrask reaksjon et halvt år senere medfører et krav på bordet til SS (som ble solgt for å dekke den første boten på 10 000). Røa mener nå at ultrasene i Stabæk er skyld i hele den dårlige organiseringen på stadion, fra toalettfaciliteter, inngangskontroll, dommergarderobe, manglende tribune med mer. Derfor føler de det er riktig å kreve SS for 15K. Disse midlene skal de bruke på å kjøpe ny naturtribune, denne gangen på kortsiden ved grusbanen.

Vi skjønner selvsagt hva dette handler om. Kvinnefotballens familiekonsept fungerer ikke. Det er ingen som strekker seg for å komme på kamp med de forlokkende argumentene om at det er en fotball og 22 spillere, et antall sitteplasser under tak og pølser i kiosken. Folket vil ha skandaler, stemning, baluba, etterspill og jubalong. Folket kommer på kamp for å se rivalisering og kamp, ikke mæling av ball i 90 minutter og utdeling av offisielle Toppseriekort etterpå. 

Hei, vi er Stabæk. Vi skal nok lage litt liv i den trøtte serien deres. 

Nå blir sikkert Kolle skuffet over at vi ikke vitser om at alle på Røa er gravide. 

Kilde | SS.no

Se hvor gøy det var her:

Vi har 53 gjester og ingen medlemmer på besøk.