Lurer du på hvorfor det ikke skjer noe på nettsidene?

Det har en naturlig forklaring.

ullevaal2010

Majoriteten av medlemmene er nemlig utpreget inkompetente med hensyn til enkel webadministrasjon, og med tanke på hvor enkelt publiseringssystemet vårt er skulle man tro at folk omtrent ikke kan sette sammen setninger. Redselen for å tape subkulturell kapital i ultras-Norge med en superfail på artikkelfronten får snoppen til å krype opp i sneglehuset, folk trekker ut kontakten til modemet og venter til noen andre får ut fingern. Så hva skjer når webansvarlig reiser halvveis rundt jorda i en periode? Ikke en jævla dritt! 

Selv med bruksanvisninger beregnet på tilbakestående tilgjengelig for alle i gruppa klarer ikke en eneste av rundt regnet 30 mann å skrive et eneste ord. Og mens tippeligaen går sin gang, og kamper på bane og tribune vinnes og tapes, ligger Ultras1912.no i webmediell respirator med kateter både foran og bak, og skriver våte kjærlighetsbrev som trygler webansvarlig om å komme hjem igjen. 

 

Men; så er det nå engang heldigvis slik at det finnes langt viktigere ting i supporterkulturen vår enn å blogge om hvor drita man blir hver eneste helg, og guttene har vært aktive på tribunefronten. Et fast lokomotivfelt er spikret til kampen mot Odd, folk oppover på feltet begynner å bruke vifteflaggene, og vi viser at vi kan selv i motgang. 

Takk til Mortimer som framprovoserte utblåsningen, og forstyrret webansvarlig's private kosestund på redtube.com.

En liten kuriositet kan vi jo ta med i slengen, da en viss nettleser tok tidsmaskinen noen år tilbake i tid og ble fryktelig redd. Disse tvilsomme elementene skal man jammen passe seg for, det er hevet over enhver tvil:

inferno

Vi har 45 gjester og ingen medlemmer på besøk.