Ultras1912 kan gå konkurs

konkurs
 
ALVORLIG:-Står vi der 1. januar uten å kunne betale webhotellet vårt og uten skjulte reserver som
tomflasker på verandaen – da er vi teknisk konkurs, sier Ultras1912.no's Webansvarlig.
(FOTO: MORRA TIL POSSE)

Webansvarlig i Ultras1912.no, Posse, innrømmer at grupperingen trenger mye penger om ikke Ultras1912.no skal bli historie som ultrasnettside.

Ved årsskiftet hadde Ultras1912.no både januarstipend og tomkasser etter julefeiring i egenkapital. Mye av dette var likvide midler og en del av disse er nå borte. Posse vil ikke si akkurat hvor mye som trengs for å redde sidene, men sier det er et betydelig beløp.

- Vi må hente inn penger i løpet av høsten, for står vi der 1. januar uten å kunne betale regningene våre og uten egenkapital – da er vi teknisk konkurs, sier han. 

Webansvarlig mener grupperingen har oversikt og kontroll på økonomien, selv om estimatet viser at Ultras1912.no styrer mot 1 100,- kr i minus for 2010.

- Vi har kalkulert med et mulig kapitalbehov i lang tid og er nær ved å hente inn de midler som trengs. I ultrasgrupperingers verden er utgifte faste, og inntektene omtrent fraværende. Vi laget et revidert budsjett i vår, men siden vi holdt forsamlingen på Onkel Blaa ble alle drita og dokumentasjonen forsvant. Da hjalp det ikke at vi hadde både scenario A og B.

Kjøpte istedet for å selge

Likevel, i sommer da Stabæk var utslått av alle cuper, ble det kjøpt inn forsterkninger i form av øl og sigaretter til forlystelse på tur.

- Da var vi i en situasjon der vi stod i fare for å rykke ned, og trengte alle forlystelser vi kunne få for å dempe depresjonene. Vi kjøpte greiene i Sverige, og drakk moderat. (...)

Det ble ikke noe inntektsgivende arbeid som bøssebæring eller prostitusjon, og grupperingen har måttet gå til det skrittet å permittere sin webansvarlig og sende ham til Australia. Ingen ønsker å si om flere må følge etter.  

- Vi kunne ha tatt de grepene vi har tatt nå litt tidligere. Men hver gang vi møtes blir vi håpefulle om hva vi kan få til og ha råd til, også ender det hele med håndjern og facebookstatuser med skrivefeil.

Det er ikke bare Ultras1912.no som sliter, torsdag ble det publisert en artikkel på Budstikka.no som er merkelig lik denne... Tittelen har de riktignok i ettertid endret til "Stabæk må på pengejakt".

Vi har 47 gjester og ingen medlemmer på besøk.