Tur til Trollhättan

shit

Vår kompis i utlendighet har funnet seg tilrette i Sverige, men kan ha godt av et velmenende besøk.

Det er blitt 2011 og tradisjonen tro kom det ingen nyttårstale fra de tvilsomme elementene i Stabækmiljøet. Utrolig nok har vi jevnt over 20 lesere hver dag selv om det ikke har skjedd så mye den siste tiden, men om man tar en titt på Dagbladet.no om dagen er det kanskje ikke så rart at folk søker andre steder. Ultras1912.no har i smug og bak låste dører jobbet med sitt tabelltips for 2011, et tips vi er sikre på vil overgå de store mediehusene. Og Sabæk-Satyren. Mer om dette senere. 

Et av medlemmene sitter i en pappeske på Hønefoss og lager tostangs uten maling eller motiv, men ifølge omsetningsrapportene til den lokale kebabsjappa får han ihvertfall i seg mer eller mindre fast føde jevnlig. Det brygger også opp til alarmerende rapporter fra distriktsveterinæren om at den seksuelle debutalderen i kretsen trekker nærmere 15-tallet, og velmenende sjeler i U1912 vurderer nå å tilby husrom til det bortkomne medlemmet gitt at han har disse omtalte "papirene" i orden. 

I Bærum er det gjerne ikke fraflytting som er kjerneproblemet, men en glattsleiket kjekkas har likevel funnet seg tilrette i Sverige. Denne mannen hadde vært bukseløs om han hadde laget hakk i beltet for hver Happy Meal han har fått i seg. Boligprosjektet han ønsket seg – 2. etasje i McDonalds avd. Bekkestua – havarerte da det ikke lot seg gjøre å levere burgere som rørpost direkte fra ekspedisjon til oral eller rektal kroppsåpning. Det ryktes at en av kontraktbetingelsene da han signerte for Gripen var at dette skulle komme på plass, men oss bekjent har det ennå ikke skjedd. For å plastre på dette tar vi oss en tur for å støtte ham i kamp og stifte nye bekjentskaper. 

Ultras1912 drar med toget til Trollhättan lørdag 12. februar, selvsagt til minipris. Vi ordner en kjekk hotelldeal i sentrum før vi blir med Yellow Front på bandykamp i Gripens nye hall. Du verden, det er som om vi aldri reiste hjemmefra. Etterpå er det byen som gjelder. De fleste reiser hjem med toget som går rundt halv to søndag ettermiddag, men det går også et senere tog som er i Oslo rundt halv ti for de som virkelig forsover seg. Så langt har vi fått tak i togbilletter til 550,- tur retur, og med hotell blir det neppe mer enn en tusenlapp. 

Høres dette ut som noe for deg? Er du interessert i tribunekultur, eventyr og har gyldig oppholds- eller arbeidstillatelse? Vi driver ikke et sosialt tiltak for de uten venner som ikke har noe annet å gjøre i hele verden, vi er en vennegjeng på lik linje med de fleste andre normale oppegående bygdekompiser og trenger å se at det er noen hjemme i tillegg til at lyset er på. Men for all del! Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du har lyst til å slenge deg på! 

Vi har 33 gjester og ingen medlemmer på besøk.