Det ulmer under føttene

fotballihelgen
En gryende misnøye blant nedprioriterte supportere har samlet et gryende, og potensielt massivt opprør mot aktørene på toppen av Norsk fotball. 

Ultras 1912 har selvsagt hatt en finger med i spillet også. I likhet med Stabæk Support og de fleste andre supportergrupperinger i Norge (med et hederlig unntak av Kanari-Fansen, fjorårets desiderte taper når det gjelder mandagskamper) støtter vi opp om og deltar aktivt i aksjonen som vil finne sted denne sesongen. 

Målet er ikke å endre medieavtalen som gjelder i dag. Målet er å få NTF og NFF til å innse at det er et ødeleggende trekk å selge hverdager som kampdag, bare fordi de tjener mer penger på det. Dette er også opp til klubbene selv. Forhåpentligvis vil disse etter denne sesongen er over, ha innsett hvor viktige supporterne er i denne prosessen. De aller mest trofaste har ofte blitt ignorert og til tider "urinert i rektum" (vanlig folkeslang fra Romerike) av pengelystne aktører. Nå er vi ikke usynlig lenger. Vi er Fotballihelgen.no. Vi er en facebookgruppe som øker eksponensielt. Vi er bannere på hver eneste hjemmekamp. Vi er titusenvis av stickers. Vi er den samlede røst fra hele supporternorge, nær 40 000 i antallet. Vi er hjertet av fotballen. 

Fotballihelgen.no

Vi har 35 gjester og ingen medlemmer på besøk.