Ribsskog politianmelder belgier og islending fra SS-forumet

Til Polisen i Sverige.

Ribsskog ble provosert av omtale rundt tabelltipset vårt, og reagerer mot de det omhandler. Derfor har Polisen i Sverige fått denne eposten:

Erik Ribsskog Wed, Mar 16, 2011 at 5:33 AM
To: Polismyndigheten Stockholm <Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.>

Hei, det er også noen på et fotballforum, for Stabekk, i Norge, som skriver æreskrenkelser mot meg. Det vil jeg gjerne anmelde. Jeg bor i England, og sender anmeldelsene via Sverige grunnet blant annet språket.

Mvh. Erik Ribsskog PS. Sender med skjermkopi fra det aktuelle webstedet.

Lurer du på hvordan det ser ut på forumet? Sjekk selv. 

Polisen i Sverige avviste saken og bad ham anmelde det til the Police i England, noe som gir litt vanskeligheter for Erik. Så han prøver igjen, denne gangen på svensk.

To: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hei, kan inte jag som bor i EU-land, (England), anmälda til Sverige, när det er enklare, pga. språket etc. Eftersom båda Sverige och England er EU-länder. I England, så kaller Merseyside-polisen meg för 'Miss Erik Ribsskog'. Jeg har klagat inn dom til IPCC, men dom har trenerat mitt klagomål i flera år nu. Jag er norsk statsborgare, men polisen i Norge vil inte ta imot anmeldelser pr. e-post, från England. Tycker også at det er märkvärdigt at Johanna, (från Stokholms-polisen), svarar när jag anmälder Johanitterorderen for at forfölja meg.

Mvh. Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Date: 2011/3/16
Subject: Re: Re: Anmeldelse av identitestyveri/trakassering/forfølgelse
To: Polismyndigheten Stockholm Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ja men kära Johanna, jag har jo forklarat at jag har en SEFO-sak mot polisen i Liverpool, som SEFO/IPCC i Manchester har trenerat i många år. Så jag mår illa av at kontakta polisen her i England, så då vil jag gärna anmelda via polisen i Sverige, nogåt jag tror er okey, eftersom at jag bor i EU-land.

Mvh. Erik Ribsskog

2011/3/16 Polismyndigheten Stockholm Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Polismyndigheten i Stockholms Län 106 75 Stockholm Telefon: 114 14 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du önskar inkomma med en polisanmälan
Hej igen Erik. Om du bor i England så kan du upprätta din anmälan där. Kanske de har ett liknande system som polisen i Sverige så att du kan kontakta dem via e-post. Vänliga hälsningar Johanna Freund Franzén Polisens kontaktcenter i Stockholms län To: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ultras 1912 velger likevel å stå last og brast bak Eriks tabelltips. For ordens skyld har Erik lagt ut konversasjonen mellom webredaksjonen og ham på bloggen sin. Dette understreker at det ikke har skjedd noe kritikkverdig fra Ultras1912.no's side. Navnene våre er selvsagt anonymisert siden det finnes historie for å publisere epost på de sidene... 

Ønsker du mer Ribsskog og fotball? Ta en titt på bildebloggen fra Everton-kamp!

Vi har 36 gjester og ingen medlemmer på besøk.