Rosenborg borte 2011

janne

Hverken Janne eller Rosenborg oppfyller forventningene sine i år. Plan B, anyone? 

Tidlig søndag morgen samlet 50 mann seg på Bekkestua, med kjølebager, rimiposer og sommerfugler i magen. Sommerfuglene skulle snart få uanmeldt besøk av innholdet i de to førstnevnte. Reisen opp til Trøndelag gikk som en drøm i solskinnet. Da folk ikke ble enige om hvilken mp3-spiller som skulle stå på (og dette var tidkrevende, da de to personene som eide mp3-spillerne befant seg omtrent ved siden av hverandre bakerst i bussen og måtte gå helt fram hver gang det var noe) utviklet underholdningen seg til å omfatte vennskaplig wrestling mellom to profilerte supportere. En jevn og svært lang brytekamp endte med bremsespor og ømme øyenbryn, og fulladede mobiltelefoner fra den statiske elektrisiteten som dannes når man gnikker ansiktet til noen inn i et bussete. 

Three Lions var som vanlig stedet å være for utlendinger i Trondheim. Én av de tilreisende benyttet anledningen til å bruke sitt udaterte, og 5-6-7 år gamle rabattkort. Så billig pils er det sjelden man får. De nye vifteflaggene fikk litt tørrtrening inne. Helt uten sammenheng forøvrig gikk det noen tallerkener og glass i gulvet, men vi tror dette hadde med manglende bordskikk å gjøre snarere enn uvettig flagging. 

På forhånd var det annonsert at det ble gratis pølser til alle som ikke handlet i den drita dyre kiosken på Lerkendal. Derfor skjedde det heller ikke så mye bak der. Vi var på plass 3 kvarter før kampen, og selv om lyden bærer dårligere fra kroken vi står i enn fra den tidligere plasseringen måtte selv lokalbefolkning innrømme at de hørte oss under kampen. Stemningen holdt seg etter baklengsmålet (det er vi jo vant til), og eskalerte voldsomt etter 1-1. Det var faktisk mulig å ta igjen i årets eliteserie. Og da Ondo satte returen til Mix var det ikke mange som trodde sine egne øyne. Med nerver i spenn ble til slutt kampen blåst av, og forrige serierunde var gått rett i glemmeboken (og der står det den dag i dag). 

{artsexylightbox autoGenerateThumbs="true" path="images/stories/2011/rbk_away" previewWidth="140" previewHeight="90"}{/artsexylightbox}

Hjemturen ble en diett av pølser og rester fra de etter hvert tomme rimiposene. Etter en slik utblåsning hadde halvparten av bussen bestemt seg for å bli i Trondheim for å feire, og det ble bedre plass for de som trengte stabilt sideleie. Selv om målforskjellen er negativ og mye arbeid står igjen, kan vi være en del mer optimistiske med tanke på kampen mot enga på fredag.

Forza Stabæk

Vi har 78 gjester og ingen medlemmer på besøk.