Sesongen til nå og SEX og HASJ

Ultras1912.no er en forholdsvis liten nettfanzine for spesielt interesserte. For å få opp lesertallene noe møtte redaksjonen opp på tabloidkveldskurs med inngående studier av mye omtalte saker, og analyserte nøkkelord som trigget mye trafikk og mange lesere. Gitt en opplest og vedtatt suksessformel i VG og Dagbladet er det klart best om nyhetene handler om noe skandaløst, og gjerne med dramatisk ordbruk. Om det er dette folk virkelig VIL lese var oppe til diskusjon, og hvorvidt de omtalte sakene virkelig er nyheter eller bare suppe på spiker var også et hett tema, men klikk lyver aldri og Ultras1912.no forsøker herved å flette litt skandalejournalistikk inn i en liten oppsummering av sesongen så langt.

Vi visste at arenaen ville bli et tema, men som forsiktige optimister/naive, godtroende idioter gikk vi til første hjemmekamp mot Lillestrøm med håp og iver. PEDOFILI 7 fotballer i sekken senere måtte vi tåle å bli ledd ut hjemme, og optimistene var snudd til livredde nedrykkskandidater. Samtidig gikk det opp for oss at det var blitt en del færre folk på feltet vårt. Hadde de ventet for lenge med å kjøpe sesongkort, var de syke, hadde de gått lei, gadd de ikke mer? Den grå arenaen var enda tommere og gråere enn vanlig. DOPFLOM Det ble likevel en oppsving etter braktapet, og flere meldte seg inn og på bortetur til Trondheim. Det viste seg å være en god investering for de reisende, for det å se Janne igjen og ta med seg alle poengene etter å ha snudd kampen har vært en klissvåt drøm for svært mange i miljøet. Hevn! Optimismen var tilbake. Utslitte supportere sov så tungt på vei hjem fra Trondheim at hjertestarteren måtte gå på rundgang ved ankomst.

Uka etter tok vi imot VIF hjemme i Gråfjell, og et litt heldig selvmål gjorde at vi endte opp med full pott der også. Trua var der, vi var faktisk på vei oppover tabellen igjen. Det tok brått slutt da vi landa på ræva i Molde, men 5 supportere i idiotfri sone bak i bussen tok ansvar for underholdningen på vei hjem og møtte på jobben mandag morgen med omfattende promille. NAKEN PARADISE HOTEL-DELTAKER Fredrikstad fikk 3-1 i sekken tilbake på Fornebu, før vi gjorde en kjedelig cupkamp på Holmlia. Haugesund ble en fest, en nedtur, og så en fest igjen med 4-3 rett før slutt. Folk begynte å bli slitne av svingningene. Hasle/Løren gav såvidt fra seg avansement i cupen, før Sogndal foran et rekordlavt publikum på Fornebu fikk oss til å drite på oss av skam. Nr 3 hadde blitt slått av det definitive bunnlaget, hjemme. GJERNINGSMANN AV UTENLANDSK OPPRINNELSE Men bare noen få dager senere satte STB 3 baller i mål på 12 minutter, og sendte de tilreisende til himmels igjen. Det tærer på, og man samler ikke akkurat bonuspoeng på å fly opp og ned mentalt slik. Da hjalp det ikke at den positive bølgen ikke fikk fortsette mot Godset grunnet streik, og streik var det også da selveste Hønefoss ødela cupen for 2011.

Bitre, men ikke vonbrotne, stilte et hundretalls mann opp i Kristiansand, og fikk nok en gang valuta for bortebillettene. Perlescoringer og 3 poeng gjorde turen hjem kort, barregninga høy og vi mener det var et nach et sted også hvis vi ikke husker feil. DILDO Vi forventet faktisk at vi skulle ta en seier hjemme mot Aafk, men du verden. Forbannelsen over TA har åpenbart begynt å gi innflytelse på kampene, og vi taper jammen den kampen også. Å ta 31-bussen til byen med masse bortesupportere er sjelden en kul greie, men sålenge det ikke ble allsang av dette mesterverket går det helt greit.

Ondo reddet nattesøvnen i Sarpsborg, og alle reddet livet da blussene ble tent etter kampen. Rutinerte supportere imponerte visuelt på gangstien, og gjorde ubestridelig en bedre jobb enn Politiet i Drammen. Der brenner de hus for å feire 200-årsjubileet. "JEG TRODDE JEG SKULLE DØ" Nekrologene ville utvilsomt ha et snev av ironi i seg... Tilbake på Fornebu gikk vi nok en gang på en hjemmesmell mot Viking, og denne gangen var det drøyt 6300 innenfor dørene. Usexy. Tenners gnissel lagde ulyd i gangene på vei ut. Midt oppi alt kaoset med arenaen skulle det se ut som om vi uansett ikke trengte flere enn 6500 plasser. Mye plass tok heller ikke de høyt krediterte supporterne som var i Tromsø, dessverre fikk nordlendingene et mål etter 385 minutter tillagte minutter som snøt oss for 2 poeng. "LIGNET EN KRIGSSONE" Til tross for dette er vi fortsatt seriens beste Bortelag, og hadde det ikke vært for at det finnes bunnlag i år også kunne vi fort blitt seriens dårligste hjemmelag. Men vi får vel bare gjøre som Viking og rydde ut noe gamle greier som har stått og gitt dårlig karma.

Om stiftelsen som skal redde Fornebu noensinne kommer på beina aner vi ikke. I uansett nødstilfelle trengs det mye penger, feks til oppgradering av Nadderud, og det er ikke bare å ta opp av en hatt etter at hårete mål har kostet penger i alle år. ONANI Tilsynelatende er det ingen ende på underskuddene, og det er vanskeligere å få rikinger til å bidra. Det gjør selvsagt at Klanen avd. Gjøvik & Toten og andre rivaler koser seg med grunne uttalelser om at Norges rikeste kommune ikke klarer å holde liv i laget sitt. Men hei, vi er Stabæk, vi har bare 10 000 tilhengere vi. På facebook. Mange av dem er på kamp innimellom. Flere stimler til når det skjer noe stort, men vi vet innerst inne at de viktige kjernesupporterne har seg selv og hverandre uansett hvor på dunken det går. NARKOTIKA Det er fortsatt en klubb selv om bedriften opphører eller flytter på seg. Og ingen skal føle seg verre av at våre motstandere håner oss når det går dårlig, det kommer en regnværsdag for alle og payback er ganske digg. Dessuten har "sindige bæringer" godt av litt motgang, når mokasinene treffer jorda litt hardt vekkes kanskje en liten faen i magen.

Eller kanskje hele greia bare går i bakken. Da finnes det heldigvis mye annet å gjøre:

{artsexylightbox autoGenerateThumbs="true" path="images/stories/2011/sex" previewWidth="650" previewHeight="616"}{/artsexylightbox}

Vi har 77 gjester og ingen medlemmer på besøk.