Tilbakeblikk: Røa - SFK 2009

Serieleder Røa, som er en klubb som stort sett bare består av de som jobber frivillig pluss han gamle karen med ryggsekk, tok imot SFK til avgjørende kamp om seriegullet. Det var sendt ut speidere på recon for å se hvordan vi kunne skape best mulig ramme rundt kampen. Speidererfaring kom godt med, for her handlet det jævlig mye om skog.

To fulle busser kjørte fra Bekkestua, og mange reiste også selv. Man kan tross alt omtrent gå dit. Vi rakk såvidt å fordele all pyroen før vi måtte av bussen igjen. På Røa fungerer det slik at alle som går tur i skogen må betale inngangspenger, siden det ligger en kunstgressbane i nærheten. Det føltes litt kleint å krangle med vaktene, som tross kun består av vanlige familiefedre som jobber frivillig for idrettslaget. Mange valgte derfor å betale billett til tross for at det virket totalt meningsløst, for å unngå bråk. Røa tilhører også nedslagsfeltet til Stabæk, så det er i alles interesse at det ikke går ondsinnede historier om de slemme guttene fra andre siden av elva.

Gjennom skogen kom vi, og den medbragte drikken ble nytt i en felles skål. Det var tatt med formidable mengder pyro inn i skogen ved siden av stadion. Oss bekjent kunne dette umulig være en tribune, da det var en bratt skråning med trær og et gjerde foran den egentlige tribunen. Vel vel. Innmarsjen ble markert på følgende måte, med 8-9 bluss, 3 fallskjermraketter, 2-3 røykbomber, og x antall bangers.

Sonde Kåfjord, med de fleste i toppen av NFF-gjengen, var med på festen. De fikk se Røa vinne 1-0, selv om alle andre på stadion vitterlig mente det stod 0-0 ved full tid. Gulldrømmen brast, men det var plenty anledning til å feste videre. Sandefjord away stod for tur dagen etter.

Vi har 62 gjester og ingen medlemmer på besøk.