Tilbakeblikk: Stabæk - Man Utd 2

Anglofile nordmenn skulle få sin felles ejakulasjonsdato, da andrelaget til ManU kom til Fornebu. Selvsagt rører marken vi har i ræva seg litt når vi hører en eller annen bonde fra Aurskog som holder med "Mænnju". Det ble trommet sammen noen meter med tekstbannere...

Det var flere tusen anglofile tilstede, og vi måtte vente i gangen til innmarsjen fordi vi rett og slett ikke tålte synet av dem. 5 av oss hadde sikret seg billetter til bortefeltet, og fikk lurt et stort tekstbanner inn bak ryggen på G4. (Det var forøvrig tilløp til amper stemning da en av de frivillige vaktene til SF gikk inn på SS-feltet og krevde å få vite hva som stod på de andre tekstbannerne, og skulle ha det fjerna om han ikke likte dem. Skjerpings!) Bannere er jammen en interessant greie. Heldigvis var det ingen som reagerte på oss der vi travet inn idét innmarsjen begynte. Applauderende mænnjufans hjalp oss å holde det de ble fortalt var et anti-Glazer-banner. "-Jævlig bra! Fyren har ødelagt klubben vår, hater han så intenst!" Hører du det, Glazer? Du har ødelagt klubben til Bob-Kåre fra Stjørdal!

På Budstikka-kortsiden reiste folk seg og tok bilder av oss. Siden storskjermen sjelden viser provoserende bannere fikk vi stå ganske lenge før en eller annen fjortis hadde vendt mobilen sin rundt banneret og så hva som stod der. Mænnju-klacken er en ganske lite sammensveiset gjeng, både i toppetasjen og når det gjelder mellommenneskelige relasjoner, så det var ikke noe problem for oss 5 å ta seg ut av feltet igjen.

Sportslig sett var det ingen höydare, men vi fikk gjort det vi kom for.

Aftenposten.no | United-fansen latterliggjort mot Stabæk

SS.no | Årets tifovinner er klar!

Vi har 70 gjester og ingen medlemmer på besøk.