LSK away

Dagen ble startet med fors i solskinnet i idylliske Bærum, der ymse personer i SI, SS og U1912 ikke la mye imellom da det gjaldt å innta en regnbue av eksotiske drikker. Én fikk nok av pepperkaker da after shock-en kom i glasset, og vannet blomstene i bedet i elegant oppreist stilling. Sjelden har vi sett noen spy mer uanstrengt! Klokken var på det tidspunktet rundt halv to, og det knirket i mobiltelefoner mens folk oppdaterte sine facebookstatuser. Bestefar i huset fraranet blomstermannen vannglasset med bulder og brak, for i dette hjemmet skulle man neimen ikke drikke noe annet enn husets oppvartning. Etter historier om knivkasting ved tidligere anledninger var det liten motstand å spore. Det tok omtrent 20 minutter for gjengen å gå de drøye 400 meterne til bussholdeplassen. 

{artsexylightbox path="images/stories/2010/lskaway2010" previewWidth="170" previewHeight="170"}{/artsexylightbox}-"Jeg trodde aldri jeg skulle oppleve å høre at supportere fra Stabæk skulle synge ut KFL..." -"Ellers er det verdt å nevne at vi ble urinert i rektum av Norges beste hoppende supportere: SS!" -KFL-forumet

Rallebussen var så full at noen måtte stå, noe som i enkelte kretser medfører fare for utestengelse. Det forsvant mye øl, noen glemte kanskje posene sine på bussterminalen... Det ble konstruert improsanger over en lav sko, men det viktigste var at gutter med knute på forhuden fikk en tissepause på Alnabru før vinduene ble blåst ut i en sky av frustrasjon og urin. Ankomst Åråsen ble som vanlig markert med en god klem fra G4. Før kampen ble det dratt igang flere "frihet for ultras"-rop, og vi fikk også besøk på balkongen bak oss av en kjent gruppering. Vi innbilte oss å høre Frankie G sette hjertemedisinen i halsen mens han hyler som Simba i Løvenes Konge i scenen der Mufasa faller ned i kløften. "Neeeeeeeeeeeeiiiiiii!"

Det ble en kjedelig kamp, der det ikke føltes som noe tap å stå med ryggen til banen som forsanger. Tifosi1912 hadde laget tekstbannere for anledningen, som utrolig nok kom inn. Vi fikk beskjed om at vi måtte legge igjen alt det stod ultras på, og hadde derfor sørget at vi tok med så mye hettegensere og skjerf som mulig. Etter kampen ble det igjen dratt igang noen rop med verandafolket, noe som provoserte vakter og Politi så mye at noen av oss ble skyflet ut gjennom indre bane for at vi skulle forsvinne fortest mulig. Alkisene som tok seg inn på feltet vårt kunne de imidlertid ikke gjøre noe som helst med.

Sangmessig presterte vi ganske bra antallet tatt i betraktning. Du verden hvor mye mer liv det blir med 5-6 forsangere foran feltet. Én ting er at alle synger, bonus er at alle synger høyere. Vi høster mye kreds på KFL-forumet, og noe av æren må vi vel tilegne vår berikede tribunekultur.  

Kvelden ble avsluttet og morgendagen påbegynt på Blaa, noe som satte flere av oss mentalt tilbake betydelig. Forelesere og arbeidsgivere melder sin bekymring om det tette programmet, Metallica er allerede på tirsdag. 

Vi har 81 gjester og ingen medlemmer på besøk.