Tilbakeblikk: RBK - Stabæk 2010

{artsexylightbox path="images/stories/2010/rbk_away" previewWidth="80" previewHeight="55"}{/artsexylightbox}

Det var ikke mye optimisme å spore blant de arbeidsledige/studentene som hadde tatt seg tid til å busse til bartebyen. Imidlertid er det slik at uansett hvor miserabel man er kan man fortsatt drikke, og muligens er dette motivasjonen vi må dyrke framover. Bussen som brummet oppover hadde hele 9 personer ombord, og krydret ståfeltet som til slutt talte oppunder 200.

Avreise fra Bærum var 8 om morgenen, og med ferdigutfylt egenmelding snek hardt prøvede supportere seg på bussen. Flere ble plukket opp underveis, siden de blaa er spredd rundt på diverse høyskoler og militærbaser. Et pluss ved hverdagskamper må være at butikkene er åpne, noe som shaver av vesentlig på røde tall i nettbanken. Etterhvert som ansiktet ble varmt og numment steg stemningen, og vi inntok som vanlig Three Lions med en rekke andre. Noen var mest opptatte av å glane på hun pene bardamen, andre satt med nesa i avisa, og et flertall kommuniserte lekent gjennom brilleglass med Ringneslogo. 

Selve kampen er et tilbakelagt kapittel. Det var lite trykk, men stort antall tatt i betraktning at det var onsdag. Det ble flagget en del på nedre rad, men de store klackflaggene var glemt igjen ved en misforståelse. Gledelig at Kjernen har fått igjennom blussing på tribunen. Som normalt er de langt framme når det gjelder supporterkultur. 

Turen hjem er det litt sprikende minner fra, men etter å ha sjekket GD og Oppland Arbeiderblad ser det ut til at ingen omkom på veien. 

Vi har 65 gjester og ingen medlemmer på besøk.