Sandefjord Away 2010


Det tok ikke mer enn en drøy halvtime før informasjonssamfunnets motorvei ble tatt i bruk for å spre pene og mindre pene bilder av dagens handlinger. Turreferatansvarlig har innfunnet seg med at dagens drøyeste overtidsutligning mest sannsynlig tilhører noen kanarifugler (og noen folkelige enkeltpersoner), men en liten avhandling fra våre opplevelser følger likevel.

Siden flere tørste ultrasgutter allerede kvelden i forveien hadde ramponert livskvaliteten sin på Onkel Blaa var det en forsiktig oppstart på turen. Den første stoppen kom i Holmestrand, der et slitent ansikt brøt idyllen og buskaset over et hvitt gjerde og la ut en fargerik trafikkjegle av dagens utvalgte frokost. Gjerder er imidlertid ofte tilknyttet bebyggelse, og tilfeldigvis bodde det noen på den andre siden av gjerdet. Vi fikk en rask leksjon i husregler og etikette. Og gresset er definitivt ikke grønnere på den andre siden lenger. 

Vel framme i Sandefjord ble passasjerene høflig geleidet inn på Dirty Nelly av turansvarlig (som har sin kompetanse som pedagogisk leder i barnehage, ikke ubrukelig i tursammenheng). En liten gjeng valgte å se på asfalten nede ved fergekaia, og det gikk ned noen glass og burgere. En øl gikk i vrangstrupen, eller ihvertfall var det det vi ble fortalt, og det er nok fare for at asfalten bak bussen ville lyst opp om vi hadde hatt sånn CSI-lampe.

De kultiverte av oss mesket seg selvsagt med Aftenpostens Kulturbilag, en innholdsrik lektyre som geleider leseren gjennom mysterier om 40 år gammelt kringkastingsutstyr og sjakk. En formell beklagelse er herved avsendt redaksjonen i Aftenposten, for turreferatansvarlig er nemlig ikke typen som er fremmed for å drite på andres toalett. Dessverre var det ikke mer dopapir, og de fire første sidene av kulturbilaget måtte kjøre brun Thundercoaster og ligger nå et eller annet sted i vannlåsen på Dirty Nelly. Sorry! Trøst dere med at det er en her som må slite med trykksverte i rumpa et par dager framover. 

Det var høy stemning i den minst 150 år gamle bussen vår, som antakelig går på en blanding av damp, kull og pedalkraft. Det er likevel noe sjarmfullt ved å sitte på gulvet hele veien, og holde i døra for at den ikke skal gli opp. Vel framme ved stadion forsikret tidligere styremedlemmer seg om at de hadde lagt igjen kinaputtene sine, og hundrevis av skrullinger ble barmhjertig ransaket helt opp i tolvfingertarmen av den lokale sveitsergarden. Selv brukt snus ble nøye gjennomgått og prøvesmakt. 

Det var mange blaa i Sandefjord i kveld, sannsynligvis en solid rekord for STB's del. En god gjeng hadde fylt sin del av felt L, og hele kortsida var med unntak av noen få tribunerader opptatt med JR Support og de større og adskillig mer usmakelige SS'erne. Det var mye frustrasjon å spore etterhvert som den ene pasningen etter den andre feilet, og vi fryktet lenge at vi nok en gang skulle ryke på et surt tap etter å ha lidd hele kampen. Men, orgasme ble det. Og de skeive blant oss fikk anledning til å tafse på hverandre uten at noen fattet mistanke. Så da skulle man kanskje tenke seg at det ville blitt et hinsides party med mange bevisstløse på veien hjem, men det så ut til at folk hadde tømt seg, tent en sigg og tatt kvelden. Kanskje fikk folk utløp for følelsen det er å være drita fra båtturen 16. mai, og dermed slipper vi kanskje å ta ut egenmelding til mandags morgen. 

Det er delt et album for spesielt interesserte på Face.

Takk for i dag, og vel møtt på cupkamp med jentene i morgen. 

Du skal få en STD av STB
Vi skal gi deg syfilis og gonoré
Vi har massevis av venner, du skal få i begge ender
Vi har både hepatitt og HIV
 

Vi har 71 gjester og ingen medlemmer på besøk.