Start Away

startaway2Ultras1912.no er opptatte av personvern og har derfor sensurert ansikter, hender, sko og hjulet på bussen.

Klokken 1045 var det avgang på Bekkestua. SS hadde valgt å sette opp gratisbusser og for de fattige jævlene i Ultras1912 var dette en selvskreven tur. Med 2000 medlemmer i Supporterklubben burde dette også vært en selvskreven tur for mange flere enn de vel 4% av supporterklubbens medlemmer som så sitt snitt til å melde seg på turen. 2 busser kom, som vanlig litt forsinket. Det var først da rett før avgang vi oppdaget at vi manglet ett av "våre" medlemmer og etter litt telefonkontakt så forstod vi det slik at dette medlemmet måtte melde pass grunnet diverse årsaker vi ikke skal nevne her, han har fått nok ufortjent pepper for det før ( no hard feelings )

Bussene rullet i vei og det ble en rolig start på de fleste. Stemningen tok seg opp underveis og ved ankomst Kristiansand hadde selvfølgelig vår mann, også kjent som ****** *********** rasket sammen noe greier i garasjen som sørget for at de som var ute å luftet hunden i sentrum mest sannsynlig trodde at tyskerne angrep Domkirken. Bybildet i Kristiansand var ett sørgelig skue og vi fikk ha puben i fred. Stedet "vår" mann i Kristiansand hadde ordnet for oss het Jonas B, en jazzbar med pizzaservering. Etter noen minutter på puben satte gladkristne sørlendinger middagen i halsen da rallenivået på "puben" steg i takt med antall halvlitere som ble konsumert. De nye stickersene ble delt ut på bussen og det ryktes at det var en smart tanke mortimer hadde da han stod opp fyllesyk søndag morgen, for han valgte å la folk få halvparten av det de hadde bestilt. Det ble klistret i vildens sky i hele byen og Ultras1905 har nok litt av en ryddejobb foran seg.

Utenfor puben ble det som seg hør og bør fyrt opp mer pyro og det er interessant å se hvordan jungeltelegrafen fungerer i dyreparkens omkrets. Før avreise til stadion ble det fyrt av litt blink og blå røyk, det klikket for en eldre dame som hyttet med nevene og skrek guds ord inn i øret på blueboy mens vi andre smilte høflig. Ca 2 minutter etterpå ringer SS sikkerhetsansvarlig som har fått høre av vaktene på stadion at det er bråk på puben og de er bekymret for sikkerheten på stadion. Vi lo da også.

Når vi skal inn på stadion så vi for oss en sikkerhetssjekk av alle kroppens hulrom, men det var tydeligvis flere enn oss som var ute på lørdagen og det førte til at kontrollen av sko/bukseben ble utført ved at vekteren dro den møkkete skoen sin oppover begge buksenbenene våre etterfulgt av ett svakt spark på kinnleggen. Herlig. Etter forrige ukes bot på 25000 var det allikevel lite sannsynlig at noen av oss kom til å fyre noe inne på stadion med ett så lite bortefølge. Vi fikk i motsetning til hjemmefansen lov til å få med to stangs inn. Hvordan en klubb kan nekte sine egne supportere å lage kreative to stangs for å støtte klubben skjønner ikke vi, men såvidt vi husker har del noe med en eller annen lacoste krokodille på en to stangs å gjøre.

Vi holdt det for det meste gående gjennom 90 minutter og vår prestasjon på tribunen var uten tvil mange hakk over det som ble prestert av de blaa på banen. Startfansen hørte man lite til utenom tromma og når alle idrettslagene med gratisbillettene dro i gang "heia start" Vi observerte vifteflagg ved ett par anledninger på motsatt banehalvdel. Credz til Pontus Farnerud som tok imot kritikk og unnskyldte seg på vegne av laget og tok oss i hånda før han tuslet i garderoben. Vi forventer ikke noe mer enn 100% innsats og fokus. Men når dette mangler blir man jævlig frustrert. Anti Jønsson sanget ble sunget flere ganger i løpet av matchen.

Etter kamp skulle man tro det var en slukøret gjeng som vendte nesen hjemover, men i gleden av å få ta en ekstra røyk mens bussen ventet i kø på vei ut av stadion dukket det opp mer morro fra dype lommer. Mer om det kan du lese her: http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article183843.ece Vi noterer også at Budstikka har en journalist som har lært seg Copy Paste funksjonen og de laget sin egen artikkel med samme tekst men ett annet bilde. Gratulerer! Mer er det uansett ikke å forvente fra patriotiske Budstikka.

Nå er det mindre enn 1 uke til siste hjemmekamp mot Sandefjord. Godt denne sesongen snart er over. Pakk sekken din Janne, sett deg på første fly til Trondheim og bli der. Du har gjort nok skade nå. Velkommen Jørgen Lennartson!

Vi har 68 gjester og ingen medlemmer på besøk.