"Det var litt av en kamp i dag da, jeg bareeeeh"

jrsupport

JR Support var utrøstelige etter hjemmetapet, og Shell på Strand måtte sørge for nødvendig påfyll av V-Power.

Hvis man ser bort fra resultatet, og det må vi nesten gjøre for å ikke minne oss på at forsvarsspillet vårt er like sammenhengende som en promp i en kurvstol, var det ikke så halvgæren kamp i går. Tross labert sportslig utbytte i fjor var det over 8000 innenfor dørene, SS var kvalitetsmessig bedre, og vi hadde flere gode innkast som endte opp i mer ballbesittelse.

Faktisk kom det flere innmeldinger etter kampen, samt påmeldinger til Trondheim. Så ingen skal komme her og komme her og si at STB ikke duger i motgang. Før kampen var det ett minutts stillhet for Japan, i dag er det ett minutts stillhet for de som sitter i analyserommet og ser kampen om igjen på video. De kommer neppe ut igjen.

Det som er deilig med Lillestrøm er at nesten ingen utenfor Lillestrøm liker dem. Derfor slipper de aller fleste av oss å se trynene deres denne uka. Puh! I tillegg var vi heldige med resultatet i Bergen, som dermed stjeler en del overskrifter i dag. Det er også en ustabil situasjon i Libya som tar litt spalteplass. Lars Kristian Eriksen får ingen oppmerksomhet til tross for årets fly kick på Farnerud. Litt overraskende kanskje, men vanker vel litt ros hjemme hos Caroline.

Vi noterer oss også at "Fotball skal spilles i helgen"-banneret fikk bra eksponering på søndag. Foran jublende supportere fra LSK og bak vårt mål... Så da er det bare å se fram til landskamp og et par vanskelige seriekamper framover. RBK borte, Enga hjemme, Molde borte og FFK hjemme kan fort ende med 0 poeng og mange baklengs. Og da er vi i seriøs trøbbel. Når det er sagt ville ingenting smakt bedre nå enn en seier på Lerkendal. Så meld deg på bussen og bli med. Vi skal også på jobb på mandag, ikke vær pinglete.

Vi har 73 gjester og ingen medlemmer på besøk.